seppätakoraudastajalometalleistaIvary Vimmivary vimmivaryvimm

 

     Entisajan kyläsepät takoivat kaikki tarvekalut nauloista auroihin. Työssä tarvittiin osaamista, raudan tajua, takomisen taitoa, silmää ja tietämystä siitä, millainen työkalu sopi tarkoitukseensa ja tekijän käteen.

Ivary Vimm on seppä, joka taivuttaa raudan mihin muotoon vain haluaa: nauloiksi, ovenvetimiksi, miekoiksi, kynttilänjaloiksi, koruiksi. Hän on myös hienon hopea-, ja kultatyön taitaja, joka valmistaa sormukset, kaulariipukset, rannerenkaat, korvakorut ja soljet jalometalleista koristellen niitä myös jalokivin.

Ivary keskittyy tällä hetkellä jalometallikoruihin ja kehittää taitojaan niin koulussa kuin vapaa-ajallaankin. Hän valmistaa uniikkikoruja ja piensarjoja kehittäen uusia ideoita, sekä yhdistämällä uutta ja vanhaa koruperinnettä. Ivary kunnioittaa luonnon materiaaleja ja käyttää töissään mieluiten hopeaa, kultaa, rautaa sekä aitoja jalokiviä. Hän suhtautuu jokaiseen työhönsä vakavasti ja uskoo että kaikissa koruissa on osa sepän sielusta. Tilaustöinä tehdyt korut Ivary suunnittelee kantajalleen sopivaksi korostaen tämän persoonallisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä, tilaa haluamasi koru tai suunnittele persoonallinen ja unniikki koru yhdessä sepän kanssa!

ivary.vimm(at)gmail.com
puh.040 748 6994